APERITIEF

VOORGERECHT

SOEP

TUSSENGERECHT

HOOFDGERECHT

DESSERT

Weerdse witte sangria

Tataki van tonijn met zoetzure komkommer

Spinaziesoep met erwten en peperkoek

Paprikarisotto

Kreeft met pasta

Bladerdeegebakje met fruit en ijs

Peruaanse Pisco Sour

Scampis in lookboter en tomatenroomsaus

Paprikasoep

Sint-Jacobsmoten met asperges

Hertetournedos

Chocolademousse

Aperitiefhapje/klein voorgerecht

Carpaccio van tomaat

Palmhartensoep

Wortelgroentetaart

Tartiflette

Appelstrudel met kaneel

Noorse balletjes

Thaise lenterolletrjes

Minestrone


Gnocchi van ricotta alla Norma

Kip met rode en groene pasta, rijst en noedels

roomIjs met rum en rozijnen


Asperges en zalm

Rode currysoep met kip


Paella Catalana

Limoencreme met mango


Avocado met grijze garnalen

Aspergesoep met gerookte zalm


Mosselmen met

pasta

Aspergeroomijs


Coquilles
Saint-Jacques

Wortelsoep met

sinaasappel


Saltimbocca

Bieramisu



Uiensoep Petoen Leus


Ossobucco alla Milanese

 Carpaccio van sinaasappelen



Chinese tomatensoep


arroz chaufa


Speculaasmousse



Lentesoep


Spiesjes van zalm op een houten plank

Panna cotta met coulis van rode vruchten en cuberdon



Broccolisoep met kaas


Bacon beer bottle burgers

Bladerdeeg met pruimen



Halloween

pompoensoep


BBQ Fries of patato wedges

Smeuige bessencake



Brabantse preisoep met witloof


Kabeljauw met 3 groenten




Gentse waterzooi






Topinamboersoep







Tom yam Kung






Pastinaaksoep met kerrie




BUITEN-

GEWOON

Spiesjes van zalm




Het geheim

Onze recepten Naar hoofdmenu Petoen Leus